Leuk dat u geïnteresseerd bent in ons verhaal! Woodini is een jong en betrekkelijk nieuw bedrijf ontstaan vanuit de passie om design en lounge te combineren in meubilair geschikt voor huis en tuin. Wij hebben gemerkt dat de trends van heden ten dagen onder te verdelen zijn in een overwegend design of juist een meer lounge gericht segment. Een splitsing die wij juist als combinatie zouden willen zien! We zijn op zoek gegaan binnen het assortiment van huidige aanbieders, met als conclusie dat we met een onbeantwoord verlangen bleven steken.

Voorzien van een duidelijk wensenpakket hebben wij gepoogd de ultieme relax meubelstukken te gaan produceren. Met zitgemak voorop, maar tevens met de smaakvolle uitstraling van een loungeset. En dat is gelukt! Ook is Woodini van mening dat er meer kleur in ons leven moet, vandaar de uitgebreide kleurstellingen van onze producten.

Eén van Woodini’s doelen is altijd zo vernieuwend mogelijk bezig te zijn. Hippe stijlen en nieuwe trends zien wij als kansen om ons te differentiëren en wij garanderen u, als onze klant, de mooiste lounge meubels in huis te bezorgen.

Ons streven is om degelijke producten te leveren met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn altijd benieuwd of wij aan uw verwachtingspatroon hebben kunnen voldoen of die hebben overtroffen. Natuurlijk hebben wij ook oor voor eventuele klachten en op- en aanmerkingen. Deel uw mening en ervaringen met ons, zodat we een constante verbetering van producten en service kunnen realiseren. Laat weten wat u van Woodini vindt!

Opblaasbank-zitzak bank-zitzak stoel-Woodini-Lounge-Meubels-logo