Zitzak bedrukken

U kunt uw Woodini producten een eigen karakter geven door de zitzak te laten bedrukken. Een zitzak stoel bedrukken met logo, of een zitzak bank voorzien van eigen naam? Deze verschillende mogelijkheden van bedrukken, bieden wij aan en kunnen wij in overleg met u afstemmen. Geef uw lounge meubel een persoonlijke touch en laat de zitzak bedrukken!

Opblaasbank opdruk

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd design van onze opblaasbare meubelen? Het bedrukken van een opblaasbank met uw logo, of een opblaasstoel met eigen design? Deze toevoegingen geven de WoodiBlow meubelen een extra dimensie en bieden u de kans om op een stijlvolle manier extra aandacht op uw merk te vestigen!

Wat zijn uw wensen?

Bij een customized design kunt u denken aan bedrukking van prints, logo’s, namen, etc. Bedrijfsopdrachten, alsmede particuliere opdrachten nemen wij graag in behandeling. Het opdrukken van prints wordt verzorgt door professionals op het gebied van zitzak bedrukken.
Wij garanderen u daarom 100% tevredenheid!

Contact

Met eventuele hulp bij het ontwerpen van een logo of het samenstellen van een toepasselijke slogan, kan ons ervaren marketing team u van dienst zijn.
Neem telefonisch contact met ons op, of omschrijf uw opdracht per email, dan zullen wij ons best doen het product volledig op uw wensen af te stemmen.